Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Despre noi

Societatea STALEX LOGISTIC FMCG S.R.L., a fost inființată in anul 2015 cu scopul creării platformei stalexprofessional.ro, pentru dezvoltarea parteneriatelor cu profesioniștii din industria ospitalieră, prin intermediul brand-ului Stalex Professional, un brand 100% Românesc.

Cu o experiență în distribuția produselor alimentare respectiv nealimentare, Retail cât si HoReCa de aproximativ 20 de ani venim in ajutorul dumneavostră cu platforma www.stalexprofessional.ro, creată și gândită pentru interesele si nevoile afacerii tale. Oferim un portfoliu de produse diversificat dedicat industriei HoReCa, cu produse de tip food (ingrediente, condimente, baze de mâncare, garnituri etc.) respectiv non-food (articole delivery, articole menaj, detergenți etc.)

Abordăm o politică orientată către client prin care acordăm deosebită atenție tuturor elementelor mixului de marketing ( portofoliu de produse recunoscute, prețuri competitive, promovare cu ajutorul partenerilor noștri).

Noi, Stalex Professional dorim sa urmărim constant să ai o afacere prosperă să iți maximizăm profiturile prin oferirea celor mai avantajoase prețuri la toate categoriile de produse, să iți oferim produse calitative care să evidențieze valoarea specifică a locației tale.