Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Livrare, plăți și retururi

LIVRARE

Livrarea comenzilor se va efectua după ce clientul confirmă comanda telefonic, in momentul în care dispecerul îl va contacta. Produsele comandate vor fi livrate pe tot teritoriul României, prin curier rapid sau prin intermediul serviciului de transport intern al companiei STALEX LOGISTIC FMCG S.R.L. in functie de raportul volum-valoare al comenzii.

Termenul de livrare este 1-3 zile, in functie de destinatia fiecarui colet.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni, dupa ce va fi reluat legatura cu acesta. In cazul in care livrarea nu se poate face nici a doua oara, comanda va fi anulata automat, iar coletul va fi returnat la sediu. In cazul in care clientul doreste sa reia aceeasi comanda, va fi nevoit sa suporte costul integral al livrarii, indiferent de valoarea produselor cumparate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare.

STALEX LOGISTIC FMCG S.R.L. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate si confirmate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de STALEX LOGISTIC FMCG S.R.L. care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

 

Retururi

Produsele personalizate care au fost livrate pe baza unei comenzi speciale nu pot fi returnate.

Dreptul de retragere prevazut în OUG 34/2014 se aplica doar persoanelor fizice.

Conform legislației din România beneficiați de o perioada de 14 zile în care puteți renunța la comanda dumneavoastră fără a fi nevoit a va justifica decizia. Aceste 14 zile calendaristice se calculează din momentul în care dumneavoastră ați intrat în posesia produsului comandat.

Pentru a beneficia de dreptul de retragere/returnare trebuie sa informați în scris STALEX LOGISTIC FMCG SRL, folosind adresa de email office@stalexprofessional.ro, cu privire la decizia dumneavoastră. Din moment ce ne-ați informat cu privire la decizia de returnare a produselor, aveți la dispoziție 14 zile calendaristice ca sa ne trimiteți produsul/produsele care face obiectul returnării. Conform art.14 alin 2 din O.U.G.34/2014 “Consumatorul suporta costurile directe legate de returnarea produselor.” Costurile aferente livrării produsului către firma noastră va revin dumneavoastră.

Modalitatea de returnare a produselor se alege de către dumneavoastră cu obligativitatea ca ele sa ajungă la punctul nostru de lucru. Produsele care ajung la Posta Romana NU vor fi ridicare și se vor întoarce la client.

Coletele retur, cu plata transportului către STALEX LOGISTIC FMCG S.R.L., vor fi refuzate automat.

Având în vedere ca produsele comercializate de STALEX LOGISTIC FMCG S.R.L. sunt alimente de baza, materii prime si produse de unica folosinta, veți putea returna doar produsele care nu au fost desigilate/utilizate de dumneavoastră.

Drept urmare STALEX LOGISTIC FMCG S.R.L. își rezerva dreptul sa refuze returnarea banilor în cazul în care: -produsele au fost folosite de dvs. ( ex.au fost desigilate/utilizate ); -conținutul pachetului este incomplete; -produsele au fost deteriorate, dupa momentul in care ati intrat in posesia acestora;

Produsul precum și ambalajul returnat trebuie sa nu fie deteriorat din vina cumparatorului.

STALEX LOGISTIC FMCG S.R.L. va va returna banii în cel mult 14 zile calendaristice de la data la care ne-ați informat cu privire la decizia de a returna produsul.

Modalitatea de returnare a banilor este – ORDIN BANCAR – prin urmare trebuie sa ne furnizați codul iban aferent contului dvs bancar.

Returnarea banilor nu se poate face în numerar.

Adresa de returnare: se comunica pe e-mail

Ne rezervam dreptul de a va restitui banii numai dupa ce am intrat in posesia produselor care au făcut obiectul returnării.

Pentru orice detalii și informații privind returnarea produselor va rugam sa ne contactați pe email: office@stalexprofessional.ro sau la numărul de telefon: 0745 309 078