FIX FRIPTURA FUCHS PROFESSIONAL 700GR
Conectează-te ca să te putem notifica când primești un răspuns
Utilizare:
Reteta Fuchs: Amestecati 25g de condiment cu 10 ml de ulei si ungeti carnea care in prealabil a fost feliata. Asezati feliile intr-o tava unsa cu ulei si adaugati 100 ml de apa. Acoperiti tava cu un capac sau folie de aluminiu. In cuptorul incins in prealabil se asaza tava pentru aproximativ o ora si jumatate. Ultimele 15 minute puteti lasa tava neacoperita pentru rumenire.
Dozaj recomandat: puteti folosi continutul acestui plic pentru 1,2 kg de carne de vita sau porc.
Ingrediente: sare (53%), potentiator de aroma monoglutamat de sodiu, faina de GRAU, ceapa, piper negru, cimbru, chilli, boia iute, busuioc, coriandru, maghiran, rozmarin, usturoi, foi de dafin.
Poate contine urme de faina de grau, oua, lapte, telina, mustar, susan.
Declaratie nutritionala pentru 100g:
Valoare energetica 615kJ / 146kcal; Grasimi: 1,5g, din care acizi grasi saturati 0,3g; Glucide: 21,3g, din care zaharuri 10,5g; Proteine: 9,7g; Sare: 57g.
Cantitate neta:
700g