MIX BAIT PUI FUCHS PROFESSIONAL 1.3KG
Conectează-te ca să te putem notifica când primești un răspuns
Utilizare:
Se amesteca mix-ul cu apa rece pana la formarea unui sos, se unge carnea cu sosul asezand bucatile de carne una peste cealalta. Sosul ramas se pune peste bucatile de carne astfel incat sa fie acoperite in intregime de sos. Se lasa la rece minim 3 ore dupa care se poate face prelucrarea termica.
Dozaj recomandat: 10g/kg de carne
Ingrediente:
sare iodata 50%, condimente (boia, usturoi,piper, cimbru, maghiran, rozmarin), zahar.
Declaratie nutritionala pentru 100g: Valoare energetica 753kj/175kcal; Grasimi 4g din careacizi grasi saturati 0.7g; Glucide 27.30g din care zaharuri 15.80g; Proteine 5g; Sare 49.20 g.
A se pastra la loc intunecat si racoros.
Cantitate neta:
1300 g