SOS BRUN FUCHS PROFESSIONAL 600GR
Conectează-te ca să te putem notifica când primești un răspuns
Sosul Brun este un sos de baza care poate fi folosit ca atare sau in compozitia altor sosuri brune.
Pentru prepararea Sosului Brun aveti nevoie de:
50g Sos Brun, 500 ml apa, 30g unt.
Mod de preparare:
Intr-o cratita se pune apa rece, se adauga sosul brun si se amesteca foarte bine cu ajutorul unui tel. Se pune cratita la foc mic amestecand continuu. Se lasa sa fiarba cca.1minut, la final se adauga untul.
Ingrediente:
amidon modificat, maltodextrina, sare 12.5%, faina de GRAU, grasime de palmier partial hidrogenata, zahar, potentiator de aroma monoglutamat de sodiu, condimente, colorant caramel, aroma.
A se pastra la loc intunecat si racoros. Poate contine urme de: telina, susan, mustar.
Declaratie nutritionala pentru 100g:
Valoare energetica 1445kJ/343kcal;Grasimi 10.6g din care acizi grasi saturati 5.9g ;Glucide 55.4g din care
zaharuri 9.7g; Fibre 2g; Proteine 5.6g ;Sare 17.47 g.
Cantitate neta:
600 g